Jak to funguje a jak pracujeme.


Podle potřeby a vzdálenosti přijedeme buď brzy ráno, nebo den před událostí. Postavíme vše potřebné, rozpálíme grily a pece a začínáme s přípravou.

Personál a náročnost akce

Počet personálu závisí na počtu hostů a náročnosti akce. Překvapivě i tzv. "malá" akce může znamenat složitou přípravu, protože rozpočet často nepokrývá další personál. To znamená větší fyzickou i časovou náročnost pro náš tým. Paradoxně tak menší počet hostů může zvýšit cenu na osobu.

Na místo obvykle vyjíždí tým 3–6 kuchařů doplněný o servírky. Kompletní vybavení, doba i složitost přípravy zůstávají téměř stejné – pouze se náklady rozkládají mezi menší počet hostů.

Originalita nabídky

Každá akce je jedinečná. Namísto tří větších chodů připravujeme velký raut, kde můžete ochutnat široký výběr jídel. Chceme, aby si hosté užili pestrost chutí a nemuseli se celý den dívat jen na chlebíčky, zákusky a jednotvárná jídla.

 Nečekejte od nás nakládané hermelíny ani topinky s tatarákem! Naším cílem je vytvořit gastronomický zážitek.

Suroviny a kvalita

Naše nabídka se vždy přizpůsobuje:
 Místu konání
 Skladbě hostů
 Sezónním surovinám od farmářů, obchodů a trhů
 Kreativitě našich kuchařů, kteří si rádi přivezou nové recepty ze světa

Pracujeme nejraději s kvalitním masem a sezónní zeleninou. Vejce pocházejí z domácího chovu nebo mají bio kvalitu. Maso, zvěřina a ryby jsou výhradně od prověřených dodavatelů. Lepek je pouze tam, kde ho očekáváte – například v pečivu či strouhance na řízky.

Průběh akce

Začínáme vařit ráno nebo odpoledne a končíme přibližně ve 23:00 – zajišťujeme celodenní gastronomický zážitek. Jakmile je jídlo hotové, servírujeme ho formou rautu. Pak balíme a mizíme… nebo jdeme spát. 

Vytvořte si webové stránky zdarma!